9.0/10

Op basis van 2 geverifieerde reviews
Trustpilot score:
Gratis uitproberen Ga naar website

Avast Betrouwbaarheid en veiligheid

Avast! heeft een reeks onderscheidingen en certificeringen op zijn naam staan, dus dit zegt toch veel over de kwaliteit van het product? Nou, tot op zekere hoogte. Kritische beoordelingen en onderscheidingen worden niet uitgedeeld als gratis hapjes in een supermarkt, er komen veel tests aan te pas. Onderscheidingen zeggen niet alles en software wordt dagelijks bijgewerkt, dus kunnen onderscheidingen snel irrelevant worden. Daarom hebben we onze eigen tests uitgevoerd. Om eerlijk te zijn, de software loopt soepel, snel en ziet er prachtig uit.

Avast Functies

Pro Antivirus van Avast! zit boordevol handige tools, van de voor de hand liggende Intelligent Antivirus tot een Password Manager en een Browser Cleaner. Er is echter één functie die opvalt en dat is Sandbox! Dit is een geweldige functie waarmee u elk bestand kunt testen voordat het daadwerkelijk wordt uitgevoerd, ongeacht of dat bestand afkomstig is van een downloadserver van internet, een torrentbestand of zelfs een USB-stick van een vriend. Dit is de ultieme beveiligingstool en wij denken dat dit het begin zou kunnen zijn van iets nieuws. Het is zeker innovatief en werkt heel goed

Avast Ondersteuning en klantenservice

De afwezigheid van livechat is een groot negatief punt als het gaat om de ondersteuning van Avast! Aan de andere kant bieden ze 24/7 telefonische ondersteuning, zodat het gebrek aan livechat bijna wordt gecompenseerd. Hun site is absoluut prachtig en heel gemakkelijk om te navigeren. We gaan zelfs zo ver om te zeggen dat dit de mooiste site is van alle bedrijven die we hebben beoordeeld, met Scanguard op een goede tweede plaats. Maar wat doet een goede site eigenlijk? Geloof ons, wanneer u op een website gedurende meer dan tien minuten op zoek moet naar ondersteuning, zult u een goed uitziende en gemakkelijk te navigeren website erg op prijs stellen. Petje af voor Avast!

Gratis uitproberen Ga naar website

 9.8/10                                           

TOTAL AV BEVEILIGING….
GRATIS
 
 Ontzettend veilig
 Beginnen is gratis
Support 24/7

Naar website
           
 8.1/10                                           

MCAFEE ALL SAFE PROTECTION
€39,95 P.J.
 
 24/7 klantenservice
 30 dagen-geld-terug-garantie
Uitstekende keuze

Naar website

 9.6/10                                           

AVIRA INTERNET SECURITY
€44,95 P.J.
 
 Ook gratis te testen
 AV-Test Gecertificeerd
30 dagen-geld-terug-garantie

Naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%