9.7/10

Op basis van 40 geverifieerde reviews
Trustpilot score:
Gratis uitproberen Ga naar website

AVG Betrouwbaarheid en veiligheid

Omdat AVG zo’n goed ingeburgerd product is, zult u niet verbaasd zijn dat hun software extreem betrouwbaar, grondig en gebruiksvriendelijk is. U kunt online duizenden getuigenissen van gebruikers lezen die uitleggen hoe eenvoudig de software te navigeren en te beheren is en eenvoudig in te stellen is. Voer regelmatig een scan uit geniet van de resultaten. Het gebruik van de extra functies zoals LinkScanner en Family Safety is eenvoudig genoeg op een zeer basaal niveau, maar als u zich wilt verdiepen in geavanceerde instellingen, kunt u wat hardcore configuraties verwachten. Deze leercurve wordt echter prachtig gecompenseerd door behulpzame chat-ondersteuning

AVG Functies

Een goed voorbeeld van de minimale extra functies die verder gaan dan alleen maar antivirus in het instapproduct van AVG is de Link Protection, die links naar websites en sociale media vooraf scant op expliciete of gevaarlijke inhoud (UPDATE: deze functie is nu beschikbaar op de gratis versie van AVG-antivirus). Om meer in detail te gaan over de bovengenoemde AVG Protection Pro-functies: anti-adspam is een zeer goed ontvangen functie in de antiviruscommunity, omdat dit inherent verbonden is met het beschermen van uw computer. Het beschermen van uw telefoon is ook een geweldige extra en is het extra geld waard (als u tenminste een Android-telefoon hebt natuurlijk!).

AVG Ondersteuning en klantenservice

Ondersteuning is een gebied waarop AVG op geen enkele manier achterloopt op de concurrentie. Naast een geweldige ondersteuning via chat en telefoon, gaat AVG mee met de tijd en biedt zijn klanten en potentiële klanten ondersteuning via Facebook en Twitter. En nog een stapje verder biedt AVG ook een gebruikerscommunity die toegankelijk is via hun website. U kunt uw eigen vraag opstellen en deze indienen bij de community, of zoeken in eerdere vragen en antwoorden. Het is echt een compleet ondersteuningssysteem – op geen enkel moment hadden we het gevoel dat we in de steek werden gelaten.

Gratis uitproberen Ga naar website

 9.8/10                                           

TOTAL AV BEVEILIGING….
GRATIS
 
 Ontzettend veilig
 Beginnen is gratis
Support 24/7

Naar website
           
 8.1/10                                           

MCAFEE ALL SAFE PROTECTION
€39,95 P.J.
 
 24/7 klantenservice
 30 dagen-geld-terug-garantie
Uitstekende keuze

Naar website

 9.6/10                                           

AVIRA INTERNET SECURITY
€44,95 P.J.
 
 Ook gratis te testen
 AV-Test Gecertificeerd
30 dagen-geld-terug-garantie

Naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%