8.4/10

Op basis van 14 geverifieerde reviews
Trustpilot score:
Gratis uitproberen Ga naar website

Bitdefender Betrouwbaarheid en veiligheid

U vindt veel verschillende voorbeelden van organisaties en rapporten die Bitdefender aanbevelen voor de betrouwbaarheid en efficiëntie van hun product, verder ondersteund door hun indrukwekkende verzameling van onderscheidingen op basis van het vermogen van de software om malware op te sporen en onschadelijke software te negeren. De betrouwbaarheid van het antivirus is een goede reden om Bitdefender te overwegen. Het is ook heel gemakkelijk te gebruiken. De gebruikersinterface is heel eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen, binnen een paar seconden bent u op de hoogte van uw huidige beschermingsniveau en welke functies aan/uit zijn gezet. U kunt ook meteen een scan starten. Het enige wat verwarring kan opleveren zijn de drie verschillende soorten scans, maar een beetje productonderzoek kan dit wegnemen.

Bitdefender Functies

De antivirussoftware van Bitdefender zit boordevol handige functies, van Social Network Protection tot Sensitive Antifraud-hulpmiddelen. De meest interessante functie is de Rescue-modus, die heel zinvol is in een antivirus en, verrassend genoeg, zijn we dit niet in een ander product van dit soort tegengekomen. Het uitgangspunt is simpel: als uw antivirus is geïnfecteerd met een Rootkit (een type malware dat niet noodzakelijkerwijs kan worden verwijderd uit het Windows-besturingssysteem), wordt de computer automatisch opnieuw opgestart en beveiligd. Rootkits horen bij de gevaarlijkste stukjes malware en ze zijn verdomd moeilijk te overwinnen vanuit het oogpunt van antivirus. Bitdefender pakt dit op met de opname van de Rescue-modus in hun software. Een andere slimme tool is de Bank Online Without Worries-functie, die online creditcardinformatieformulieren invult om u te beschermen tegen hackers die deze informatie onderscheppen via gluren of keylogging

Bitdefender Ondersteuning en klantenservice

Bitdefender heeft enkele geweldige ondersteuningsmogelijkheden die u kunt gebruiken als u vastzit. Ze zijn gemakkelijk toegankelijk en bieden kwaliteitsondersteuning, of u nu kiest voor e-mail, community-ondersteuning, chat of telefoon. Helaas verliep de ondersteuning van Bitdefender niet geheel zonder problemen. Toen we de chatondersteuning probeerden te gebruiken, waren er geen medewerkers beschikbaar. Daarom werd ons aangeraden in plaats daarvan te e-mailen! Als een essentieel stukje software voor u is gemarkeerd als malware, heeft u sneller antwoord nodig dan na twee dagen. We probeerden vier keer Bitdefender-chatondersteuning te bereiken gedurende een periode van 20 minuten en het lukte niet één keer! Het zou naïef zijn om te veronderstellen dat dit representatief is voor hun algehele chatondersteuning, maar het gaf ons zeker geen vertrouwen in hun vermogen om klanten te helpen.

Gratis uitproberen Ga naar website

 9.8/10                                           

TOTAL AV BEVEILIGING….
GRATIS
 
 Ontzettend veilig
 Beginnen is gratis
Support 24/7

Naar website
           
 8.1/10                                           

MCAFEE ALL SAFE PROTECTION
€39,95 P.J.
 
 24/7 klantenservice
 30 dagen-geld-terug-garantie
Uitstekende keuze

Naar website

 9.6/10                                           

AVIRA INTERNET SECURITY
€44,95 P.J.
 
 Ook gratis te testen
 AV-Test Gecertificeerd
30 dagen-geld-terug-garantie

Naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%