9.0/10

Op basis van 2 geverifieerde reviews
Trustpilot score:
Gratis uitproberen Ga naar website

eset Betrouwbaarheid en veiligheid

Eén maatregel waar ESET in uitblinkt is betrouwbaarheid. NOD32 is een van de sterkste antivirusproducten op de markt dankzij de heuristische algoritmen die het gebruikt. Heuristische algoritmen (in dit geval) zijn de algoritmen die door antivirusproducten worden gebruikt om malware te herkennen waarvan ze niet eerder een voorbeeld hebben gezien. Het opsporen van een antivirusprogramma dat het bedrijf eerder heeft gezien, is eenvoudig. ESET wordt als de beste in de branche beschouwd voor het opsporen van malware die niemand eerder heeft gezien. Het product zelf is heel gemakkelijk te gebruiken dankzij de eenvoudige gebruikersinterface. U kunt heel gemakkelijk vaststellen of u volledig beschermd bent (of minstens zo beschermd bent als ESET dat mogelijk maakt), hoe u een scan kunt uitvoeren en hoe u hulp kunt krijgen.

eset Functies

De functieset waartoe u toegang hebt met ESET NOD32, hun vlaggenschip-antivirusproduct, is niets om over naar huis te schrijven. Een van hun topfuncties is de mogelijkheid om meldingen uit te schakelen als u een film bekijkt of een game speelt! Hoewel deze functie wordt toegejuicht, spreekt het feit dat dit een van hun topfuncties is, boekdelen over de omvang van het vermogen van de software. Een leuke functie van NOD32 is de anti-adphishingfunctionaliteit tegen pogingen om gevoelige informatie zoals gebruikersnamen, wachtwoorden of bank- en creditcardgegevens te verwerven met valse websites. Dit moet een functie zijn van elk pc-beveiligingsproduct, omdat het zo’n wijdverbreid probleem is. Het was geweldig om te zien dat ESET dit in hun software heeft verwerkt, als compensatie voor hun anders wat beperkte mogelijkheden.

eset Ondersteuning en klantenservice

In deze sectie nemen we idealiter door hoe ESET de slechte functies goedmaakt door hun schitterende ondersteuning, maar dat is deze keer niet het geval. Als u problemen hebt met het product, naast installatie en activering, kan het heel moeilijk zijn om de naald van hulp te vinden in de hooiberg die ze hun kennisbank noemen. Om voor deze problemen hulp van mensen te krijgen, moet u voor enkel een informatie-aanvraag een eindeloos formulier invullen. Amerikaanse klanten kunnen gebruik maken van een livechat met de ESET-klantenservice , maar deze zijn alleen beschikbaar tot 19.00 uur en niet in het weekend

Gratis uitproberen Ga naar website

 9.8/10                                           

TOTAL AV BEVEILIGING….
GRATIS
 
 Ontzettend veilig
 Beginnen is gratis
Support 24/7

Naar website
           
 8.1/10                                           

MCAFEE ALL SAFE PROTECTION
€39,95 P.J.
 
 24/7 klantenservice
 30 dagen-geld-terug-garantie
Uitstekende keuze

Naar website

 9.6/10                                           

AVIRA INTERNET SECURITY
€44,95 P.J.
 
 Ook gratis te testen
 AV-Test Gecertificeerd
30 dagen-geld-terug-garantie

Naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%