gamerware.store ▶ missie

𝓞nze missie, kracht & drijfveer

gamerware.store is gespecialiseerd in hardware producten die voornamelijk gebruikt worden op de PC gaming markt. Ook op de werkvloer, o.a. in kantoren zijn onze producten van onschatbare waarde. Het click&buy systeem, een variatie van affiliate marketing, verbind klant direct aan de officiele maker van al haar producten in de webstore. Alle voorwaarden en voordelen zijn daardoor gegarandeerd en geoptimaliseerd.

gamerware.store is opgericht door gepassioneerde gamers. Het hele concept is ontstaan door gebrek aan echte gaming webshops.

gamerware.store is een non-profit organisatie die het voor de fanatieke gamers mogelijk maakt om de juiste hardware te bemachtigen. Hedendaags draait het in de gaming scene vooral om de juiste gaming hardware om dusdanige resultaten te behalen, hiernaast is het een hype om je gaming setup zo fraai mogelijk te laten lijken. Denk hierbij aan RGB(allerlei lichtgevende opties op producten). Online content creators hebben vandaag de dag ook te maken met sponsorships & allerlei dingen wat hierbij allemaal komt kijken. De bedoeling is dat wij in de toekomst content creators (startende influencers) een extra impulse te willen geven door hem/haar een sponsorship aan te bieden. 

Ben jij een content creator en heb je belang bij een steuntje in de rug? 
Neem contact met ons op via content@gamerware.nl


𝓞 Commissie
Door jullie keuze en daadwerkelijke aankopen via gamerware.store kunnen wij voortbestaan. Een substantieel bedrag ontvangen wij na iedere verkoop. tussen de, slechts 3 a 10% van het aankoop bedrag. Jullie bijdrage word zeer op prijs gesteld gezien de hosting/onderhouds- prijzen van nu. Alle extra verdiensten worden aan goede doelen geschonken.ღ

Neem eens een kijkje

PARTNERS


𝓞 Razer 

𝓞 SteelSeries 

𝓞 Logitech G 

𝓞 Logitech

 

 

 

partner worden? mail ons

 


Partner programma

Vandaag de dag staan wij open voor partnerships. Samen groeien is een strategische stap om te kunnen groeien. Schroom niet en neem contact op via partner@gamerware.nl


Website gerelateerd (business)

Alle vragen en/of tips omtrent gamerware.store kunnen worden verstuurd naar business@gamerware.nl


 

Ruud Wessels
gamer / marketeer

Huluverse eCommerce 2022

open
admin

geinteresseerd in werken bij gamerware.store? mail naar: ruud@gamerware.nl