8.4/10

Op basis van 14 geverifieerde reviews
Trustpilot score:
Gratis uitproberen Ga naar website

PC Protect Betrouwbaarheid en veiligheid

Het installeren op pc, laptops en mobiele apparaten is een fluitje van een cent. U hebt geen enkele technische expertise nodig om de software te downloaden en in te stellen. Het antivirusprogramma heeft nagenoeg geen input nodig en wordt zelf uitgevoerd. Dit hoeft alleen als u de frequentie van de scans wilt aanpassen of als extra informatie van u nodig is die u moet invoeren. Een goed voorbeeld van wanneer de scan extra informatie nodig zou hebben, is als dubbele bestanden worden gevonden. In dat geval zal de software de gevonden duplicaten niet meteen verwijderen, maar u eerst om bevestiging vragen. Wat betreft betrouwbaarheid is de software geweldig. Technisch gezien gebruikt PC Protect toonaangevende malwarebeveiligingssoftware, waardoor betrouwbaarheid een van hun sterkste punten is.

PC Protect Functies

Naast het bieden van een uitstekende anti-malwareoplossing, gaat PC Protect nog een stap verder door de integratie van meerdere functies in hun software. PC Protect biedt niet alleen marktleidende antivirussoftware, maar ook verbeterde beveiligingsfuncties zoals System Boost, Real-Time Security en Enhanced Firewall. De mogelijkheid om iOS- en Android-apparaten te beschermen bleek het meest waardevolle onderdeel van het product, bovenop de beveiliging tegen malware. Als klap op de vuurpijl kunt u als onderdeel van de app zelfs een VPN op uw telefoon gebruiken!

PC Protect Ondersteuning en klantenservice

Ondersteuning is normaal gesproken het gebied waar laaggeprijsde oplossingen achterblijven bij de duurdere opties. Gelukkig is dit niet het geval bij PC Protect. Toegang tot livechathulp met experts van het bedrijf is bij het pakket inbegrepen. En dit komt bovenop de uitgebreide handleidingen die worden gegeven voor het installeren, verwijderen en gebruiken van het product. Hun chatondersteuning is geweldig, ik was binnen enkele seconden verbonden met een medewerker en hoewel ik niet kan garanderen dat elke medewerker zo buitengewoon behulpzaam is, was mijn ervaring fantastisch. Als u problemen hebt met de technische kant van het product of met facturering, kunt u er zeker van zijn dat de chathulp meer dan voldoende is om het probleem op te lossen

Gratis uitproberen Ga naar website

 9.8/10                                           

TOTAL AV BEVEILIGING….
GRATIS
 
 Ontzettend veilig
 Beginnen is gratis
Support 24/7

Naar website
           
 8.1/10                                           

MCAFEE ALL SAFE PROTECTION
€39,95 P.J.
 
 24/7 klantenservice
 30 dagen-geld-terug-garantie
Uitstekende keuze

Naar website

 9.6/10                                           

AVIRA INTERNET SECURITY
€44,95 P.J.
 
 Ook gratis te testen
 AV-Test Gecertificeerd
30 dagen-geld-terug-garantie

Naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%