8.5/10

Op basis van 2 geverifieerde reviews
Trustpilot score:
Gratis uitproberen Ga naar website
https://www.youtube.com/watch?v=5Tu_vZs-wUE

ScanGuard Betrouwbaarheid en veiligheid

Leg de focus terug op de kernfunctie van de software – de antivirussoftware. Hoewel we geen gegevens van vergelijkbare organisaties hebben, kunnen we door ons eigen gebruik instaan voor hun betrouwbaarheid. Het product biedt dezelfde anti-malwarefunctionaliteit (volledige systeemscans, achtergrondscans en real-time scans) als de meest gewaardeerde bedrijven in de branche, dus we hebben geen twijfels bij het aantonen van hun efficiëntie bij het beschermen van uw apparaat tegen bedreigingen. Het programma is perfect voor degenen die helemaal niet of weinig technisch zijn. Het installeren van de software is uiterst eenvoudig en het gebruik ervan kost weinig moeite

ScanGuard Functies

Scanguard kan meerdere apparaten heel goed beschermen en verbeteren. Het is moeilijk om hun antivirus als zodanig te markeren omdat bescherming tegen malware slechts een deel van de software is. In werkelijkheid is Scanguard een beveiligingspakket en een uitbreidingsprogramma in één: functies zoals bestandsbeveiliging en opstartoptimalisatie maken van hun standaard antivirusprogramma een marktleider op het gebied van pc-beveiliging. De opstartoptimalisatie is buitengewoon indrukwekkend, ondanks dat het heel simpel klinkt. Er zijn bedrijven die alleen software aanbieden die de prestaties van een pc optimaliseert, dus om dit zonder extra kosten op te nemen is iets bijzonders.

ScanGuard Ondersteuning en klantenservice

Scanguard houdt zich op geen enkel gebied in, vooral niet als het om de ondersteuning gaat. Als u een probleem hebt, kunt u het binnen enkele seconden met behulp van hun chatfunctie laten oplossen. De chatfunctie voert u naar een chatgesprek met een technicus van het bedrijf. Toen we deze functie testten, duurde het slechts een paar seconden om met iemand van Scanguard in contact te komen, waardoor het hele proces buitengewoon soepel verliep. Wanneer u immers vastloopt, is het laatste wat u wilt een paar dagen moeten wachten om iets terug te horen via e-mail! Als u wat meer van de oude stempel bent, kunt u hun ondersteuningsteam ook e-mailen of bellen.

Gratis uitproberen Ga naar website

 9.8/10                                           

TOTAL AV BEVEILIGING….
GRATIS
 
 Ontzettend veilig
 Beginnen is gratis
Support 24/7

Naar website
           
 8.1/10                                           

MCAFEE ALL SAFE PROTECTION
€39,95 P.J.
 
 24/7 klantenservice
 30 dagen-geld-terug-garantie
Uitstekende keuze

Naar website

 9.6/10                                           

AVIRA INTERNET SECURITY
€44,95 P.J.
 
 Ook gratis te testen
 AV-Test Gecertificeerd
30 dagen-geld-terug-garantie

Naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%