9.8/10

Op basis van 172 geverifieerde reviews
Trustpilot score:
Gratis uitproberen Ga naar website

Total AV Betrouwbaarheid en veiligheid

Total AV beschermt tegen malware en dit is een van de sterkste onderdelen van het product. De optie is geïntegreerd in het programma en daarom extreem gemakkelijk te gebruiken. De installatie is niet meer dan één klik en een kort aanmeldingsformulier, dit is hetzelfde voor het starten van een scan. Het volledige systeem en de real-time scans werken stil op de achtergrond en controleren continu en consistent op potentiële bedreigingen en de algehele gezondheid van uw pc. De resultaten worden in een duidelijke en beknopte indeling weergegeven, zodat u gemakkelijk begrijpt welke problemen uw computer heeft en met de optie om de ontdekte problemen onmiddellijk te verhelpen.

Total AV Functies

Zoals we al zeiden, is de soepele en snelle virusscan één van de beste die we hebben getest. Er zijn functies toegevoegd zoals bestandsbeheer, verbeterde firewall en een systeemboost. Naast de zeer goede malwarebeveiliging van uw desktop of laptop, biedt Total AV ook beveiliging van uw iOS- en Android-apparaten. U kunt geheugen vrijmaken dat wordt ingenomen door dubbele en burstfoto’s. Op Android heeft u veel meer opties zoals bescherming tegen mobiele malware (wat verrassend veel vaker voorkomt dan verwacht). Een pakket met veel mogelijkheden dat echt aan alle eisen voldoet!!

Total AV Ondersteuning en klantenservice

De klantenservice van Total AV is wat het product van zeer goed tot geweldig maakt, met meerdere contactopties en bijzonder gemakkelijke toegang tot informatie. Als u niet op een antwoord op een e-mail wilt wachten, kunt u een chatsessie starten met een expert van Total AV, die elke vraag kan beantwoorden en oplossen, van technische problemen tot factureringskwesties. Een dergelijke gemakkelijke toegang tot ondersteuning is erg belangrijk in 2021. Zelfs nu producten steeds eenvoudiger en gebruiksvriendelijker worden, is de effectiviteit van direct beschikbare technologie om chat te ondersteunen onbetwistbaar. Het is de moeite waard om te kiezen voor een product dat chatondersteuning biedt, zelfs als deze optie iets meer kost per maand. Gelukkig voegt Total AV dit toe zonder extra kosten! U kunt ervoor kiezen uw ondersteuningservaring te upgraden met Priority-ondersteuning als u denkt dat u het nodig hebt. Dit betekent dat uw tickets vooraan in de wachtrij worden geplaatst.

Gratis uitproberen Ga naar website

 9.8/10                                           

TOTAL AV BEVEILIGING….
GRATIS
 
 Ontzettend veilig
 Beginnen is gratis
Support 24/7

Naar website
           
 8.1/10                                           

MCAFEE ALL SAFE PROTECTION
€39,95 P.J.
 
 24/7 klantenservice
 30 dagen-geld-terug-garantie
Uitstekende keuze

Naar website

 9.6/10                                           

AVIRA INTERNET SECURITY
€44,95 P.J.
 
 Ook gratis te testen
 AV-Test Gecertificeerd
30 dagen-geld-terug-garantie

Naar website

Bevalt mij uitstekend

Rated 5,0 out of 5
1 oktober 2021

Dit is een prima boekhoudpakket zonder teveel rompslomp

Avatar for Gerard
Gerard

Fantastisch boekhoudpakket met vele extra's

Rated 5,0 out of 5
29 september 2021

Fantastisch boekhoudpakket met vele extra’s voor een zeer concurrerende prijs. Ik werk samen met mijn klanten in een simpele maar doeltreffende interface. Nieuwe klanten sluit je simpel aan op jouw omgeving. En mocht zich dat voordoen kun je ook weer simpel de wegen laten scheiden. Letterlijk door 1 klik op de knop. Tevens zijn er vele simpel te activeren koppelingen naar bank (boekingen komen automatisch binnen in de boekhouding), webshops, winkels en diverse salarispakketten (Ik gebruik hiervoor Salariszaken in NMBRS). Daardoor is het zeer simpel om zaken te automatiseren!

Avatar for Eugene
Eugene
5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (op basis van 2 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%