8.1/10

Op basis van 6 geverifieerde reviews
Trustpilot score:
Gratis uitproberen Ga naar website

Trend Micro Betrouwbaarheid en veiligheid

Trend Micro’s cloudoplossing is een zeer effectieve manier om een aanslag op het computervermogen te beperken, maar welk effect heeft dit op de betrouwbaarheid van de software? Voor zover we kunnen zien, helemaal geen. Hun antivirus heeft een geweldige reputatie in de community, maar hun effectiviteit is moeilijk te vergelijken omdat ze sinds 2008 weigeren deel te nemen aan de gestandaardiseerde tests van Virus Bulletin. Niettemin blijven ze goed scoren bij andere tests en winnen ze overal onderscheidingen van lovenswaardige bronnen. De software is uiterst eenvoudig te gebruiken, met computerscans en nuttige informatie rechtstreeks in de app.

Trend Micro Functies

Het meest indrukwekkende onderdeel van de antivirusoplossingen van Trend Micro is de implementatie van cloud-gebaseerde beveiliging, iets wat geen enkele andere antivirusaanbieder heeft. Dit is een functie die de producten hebben overgenomen van de diepgaande achtergrond van het bedrijf op het gebied van servers. Dit draagt bij aan het vermogen om naadloos op de achtergrond te werken, in tegenstelling tot veel andere achtergronden. Andere geweldige functies die u zult vinden bij de Trend Micro-software zijn de bescherming van mobiele apparaten, systeemoptimalisatie en de nadruk op bescherming tegen ransomware (soms genegeerd door andere antivirusbedrijven). Een andere interessante functie die we elders niet hebben gezien is het scannen van privacy-instellingen op uw sociale media-accounts, zodat u online beveiligd blijft.

Trend Micro Ondersteuning en klantenservice

Ondersteuning is eenvoudig toegankelijk bij Trend Micro en het is uiterst nuttig wanneer u het nodig hebt. Ze hebben een uitgebreide online kennisbank vol met informatie waar u waarschijnlijk het merendeel van uw antwoorden zult vinden. U kunt de technische experts ook bereiken via livechat, e-mail en per telefoon. Het forum is een geweldige toevoeging aan de ondersteuning van Trend Micro, waar gebruikers van de producten elkaar kunnen bereiken om vragen te stellen. U kunt ook eerder gestelde vragen doorzoeken, wat een goed alternatief kan zijn voor het gebruik van de livechat-functie (u moet een lang formulier invullen voordat u livechat kunt gebruiken, zodat het in sommige gevallen sneller is om zelf te zoeken naar het antwoord).

Gratis uitproberen Ga naar website
Boekhoudprogramma e-Boekhouden.nl

            9.8
/10                                           


BOEKHOUDEN & FACTUREREN…
€ 9,95 p/m
 
240 boekingen per jaar
Onbeperkt factureren
Belastingdienst erkend

 

Naar website
               Boekhoudprogramma Exact Online

             8.1
/10                                           


EXACT ONLINE BOEKHOUDEN…
€ 39,00 p/m
 
Ongelimiteerd
Boekhouden & CRM
1 bankkoppeling

 

Naar website
 
          9.6
/10                                           


ALL-IN BOEKHOUDEN
€ 10,95 p/m
 
Ongelimiteerd
Eenvoudig in gebruik
Gratis overstapservice

 

Naar website

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%