Beste VPN Services 2024: Prijs, Recensies en Functies Vergelijken!

Bent u op zoek naar de beste VPN-dienst van 2021? Wij hebben het zware werk voor u gedaan. Hieronder vindt u een lijst van vooraanstaande VPN-aanbieders met gedetailleerde informatie en eigenschappen, zodat u snel de perfecte VPN-service kunt vinden die aan uw behoeften voldoet.

1

NordVPN

9.8/10  (172 reviews)

 

3,99 /mnd

 

Naar website Meer info

NordVPN

Bekend om zijn allround gebruik, sterke beveiligingsmaatregelen en goede snelheden. NordVPN heeft meer dan 5.500 servers in 60 landen en biedt functies zoals 256-bit AES-encryptie, DNS-lekbeveiliging, en een killswitch.

Hoogtepunten

Gevestigd in Panama
No-logs beleid (audit)
5500+ Servers

Score Trustpilot:      

2

Surfshark

8.1/10  (85 reviews)

 

2,49 /mnd

Naar website Meer info

Surfshark

Een betaalbaar alternatief met sterke privacy- en veiligheidsfuncties. Surfshark biedt onbeperkte gelijktijdige verbindingen en een breed servernetwerk.

Hoogtepunten

Gevestigd in Britse maagdeneilanden
No-logs beleid (audit)

Score Trustpilot:    TrustScore 4,5 uit 5    

3

ExpressVPN

9.1/10  (15 reviews)

 

6,67 /mnd

Naar website Meer info

ExpressVPN

Geprezen om zijn hoge snelheden en sterke beveiliging. ExpressVPN ondersteunt tot 5 gelijktijdige verbindingen en heeft apps en software in het Nederlands.

Hoogtepunten

Gevestigd in Britse maagdeneilanden
No-logs beleid (audit)
  3000+ Servers

Score Trustpilot:        

4

CyberGohst

9.1/10  (15 reviews)

 

2,19 /mnd

Naar website Meer info

Cyberghost

Een goedkopere optie met een uitgebreid aanbod aan servers en voldoende mogelijkheden voor streaming en torrenting.

Hoogtepunten

Gevestigd in Roemenië
No-logs beleid (audit)
7000+ servers

Score Trustpilot:        

5

Private Internet Access (PIA)

9.1/10  (15 reviews)

 

1,99

Naar website Meer info

Private Internet Access

Deze aanbieder staat bekend om zijn hoge aantal servers en sterke inzet voor privacy.

Hoogtepunten

Gevestigd in de VS
No-logs beleid (audit)
35.000 Servers

Score Trustpilot:        

6

9.6/10 (85 reviews)

Proton VPN € 4,99 /mnd

Bekend om zijn sterke focus op beveiliging en privacy. Proton VPN biedt functies zoals Secure Core-netwerken en fysieke beveiliging van datacenters.

Meer info Naar website

Hoogtepunten

Gevestigd in Zwitserland
No-logs beleid (audit)

Score Trustpilot:       

7

8.9/10  (2 reviews)

IPvanish € 2,62 /mnd

Een VPN-dienst met een goede balans tussen snelheid en veiligheid, geschikt voor zowel streaming als P2P-verkeer.

Meer info Naar website

Hoogtepunten

Gevestigd in de VS
No-logs beleid (geen audit)
1600 servers

Score Trustpilot:       

8

9.7/10 (7reviews)

VyprVPN € 5,00 /mnd

Biedt eigen gepatenteerde technologie voor extra veiligheid en is bekend om zijn vermogen om geoblokkades te omzeilen.

Meer info Naar website

Hoogtepunten

Gevestigd in Zwitserland
No-logs beleid (geen audit)
700+ Server

Score Trustpilot:       

9

8.5/10  (2reviews)

Hotspotshield € 7,99 p/m

Populair voor zijn gebruiksvriendelijke interface en snelle snelheden, geschikt voor streaming en browsen.

Meer info Naar website

Hoogtepunten

Gevestigd in de VS
No-logs beleid (geen audit)
700+ servers

Score Trustpilot:       

10

9.6/10 (6 reviews)

Mullvad € 5,00 /mnd

Een VPN-dienst die sterk focust op anonimiteit en privacy, met een eenvoudig en transparant prijsmodel.

Meer info Naar website

Hoogtepunten

Gevestigd in Zweden
No-Logs beleid
Transparant prijsmodel

Score Trustpilot:       

Wellicht ook interessant?

11

Trendmicro

8.1/10

Welbekende cloudgebaseerde AV, goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Naar website Meer info

12

Scanguard

8.5/10

Scant en verwijdert virussen, adware, spyware en malware.

Naar website Meer info

13

ESET

7.5/10

Biedt waar voor uw geld met een breed scala aan producten

Naar website Meer info

De informatie op deze website vertegenwoordigt de persoonlijke mening van de beheerder. Als u op zoek bent naar betrouwbare evaluaties van VPN-diensten, raden wij aan gebruik te maken van gegevens van onafhankelijke bronnen en testlaboratoria zoals AV-Test, VirusBulletin en andere vergelijkbare middelen. Onze beoordelingen omvatten verschillende factoren voor elke VPN-dienst, waaronder prestaties, beveiliging, prijs-kwaliteitverhouding, snelheid, gebruiksgemak, klantenondersteuning, betrouwbaarheid en functies.

VPN

Vergelijk VPN-diensten zij aan zij om moeiteloos eigenschappen, beveiligingsprestaties, prijzen en meer te evalueren.

Zie vergelijking 

  De Geschiedenis van VPN: Van het Koude Oorlogstijdperk tot Moderne Online Beveiliging

  Het gebruik van Virtual Private Networks (VPN’s) is de afgelopen jaren exponentieel toegenomen, maar wat veel mensen niet weten, is dat de oorsprong van deze technologie teruggaat tot het tijdperk van de Koude Oorlog. In dit artikel duiken we diep in de geschiedenis van VPN’s, van hun bescheiden begin tot de cruciale rol die ze vandaag de dag spelen in de wereld van online beveiliging en privacy.

  De Koude Oorlog en de Geboorte van VPN’s

  Het verhaal begint in de vroege jaren 1960, toen wetenschappers en ingenieurs bij bedrijven zoals IBM en de Massachusetts Institute of Technology (MIT) werden uitgedaagd om veilige communicatiekanalen te creëren die bestand waren tegen potentiële dreigingen tijdens de Koude Oorlog. Deze dreigingen omvatten afluisteren en spionage door buitenlandse mogendheden.

  Het resultaat was het ontstaan van het concept van een “virtueel privénetwerk” of VPN. Deze vroege VPN’s werden voornamelijk gebruikt door grote organisaties en overheidsinstanties om veilige communicatie te waarborgen. Ze maakten gebruik van encryptie om gegevens te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang, zelfs als ze over openbare netwerken werden verzonden.

  De Verspreiding van VPN’s in de Zakelijke Wereld

  In de jaren 1990 begonnen VPN’s hun weg te vinden naar de zakelijke wereld. Met de opkomst van het internet werden bedrijven steeds meer afhankelijk van online communicatie en datatransmissie. VPN’s boden een manier om gegevens veilig te verzenden tussen bedrijfslocaties en externe werknemers, zonder dat ze zich zorgen hoefden te maken over inbreuken op de beveiliging.

  In deze periode werden de eerste commerciële VPN-diensten gelanceerd, waardoor bedrijven toegang kregen tot beveiligde netwerken via internetverbindingen. Deze ontwikkeling leidde tot een groeiende vraag naar VPN-oplossingen en de oprichting van talloze VPN-aanbieders die vandaag de dag nog steeds actief zijn.

  VPN’s voor Online Privacy

  Naarmate het internetgebruik in de jaren 2000 snel groeide, begonnen mensen zich steeds meer zorgen te maken over hun online privacy. Het besef dat internetproviders en zelfs overheden hun online activiteiten konden volgen en vastleggen, leidde tot een groeiende vraag naar persoonlijke VPN-diensten.

  Particulieren begonnen VPN’s te gebruiken om hun online privacy te beschermen en toegang te krijgen tot geo-beperkte inhoud. Met een VPN kunnen gebruikers hun IP-adressen verbergen en hun internetverbinding versleutelen, waardoor ze anoniemer kunnen surfen.

  De Moderne VPN: Veiligheid en Toegankelijkheid

  Tegenwoordig is de VPN-technologie geëvolueerd tot een essentieel hulpmiddel voor online beveiliging en privacy. Het gebruik ervan is niet langer beperkt tot grote organisaties; individuele gebruikers van over de hele wereld maken er nu dagelijks gebruik van.

  Moderne VPN-diensten bieden geavanceerde functies, zoals kill switches, split tunneling en multi-hop-verbindingen, om de online beveiliging te verbeteren. Ze hebben ook servers in tientallen landen over de hele wereld om toegang te bieden tot geo-beperkte content.

  Conclusie: De Evolutie van VPN’s

  De geschiedenis van VPN’s is een verhaal van technologische vooruitgang en groeiende bezorgdheid over online beveiliging en privacy. Van hun oorsprong tijdens de Koude Oorlog tot hun alomtegenwoordigheid in de moderne wereld, VPN’s hebben een lange weg afgelegd.

  In een tijdperk waarin online privacy van cruciaal belang is en cyberdreigingen voortdurend evolueren, blijven VPN’s een onmisbare tool voor iedereen die zijn online identiteit wil beschermen en veilig wil browsen. De toekomst van VPN’s belooft verdere innovaties en uitbreidingen om aan de steeds veranderende behoeften van gebruikers te voldoen.

  Hoe Gebruik je een VPN: Een Stapsgewijze Gids voor Online Privacy en Beveiliging

  Een Virtual Private Network (VPN) is een krachtig hulpmiddel voor online privacy en beveiliging, maar hoe gebruik je het eigenlijk? In deze stapsgewijze gids leggen we uit hoe je een VPN instelt en gebruikt om je internetverbinding te beveiligen, je online activiteiten te beschermen en toegang te krijgen tot geo-beperkte content.

  Stap 1: Kies een Betrouwbare VPN-Dienst

  Het eerste wat je moet doen, is een betrouwbare VPN-dienst kiezen. Er zijn talloze aanbieders beschikbaar, dus zorg ervoor dat je er een kiest die voldoet aan je behoeften op het gebied van privacy, snelheid en serverlocaties. Populaire VPN-diensten zijn onder andere NordVPN, ExpressVPN, CyberGhost, en meer. Na het kiezen van een dienst, schaf je een abonnement aan en maak je een account aan.

  Stap 2: Download en Installeer de VPN-App

  De meeste VPN-diensten bieden speciale apps voor verschillende apparaten en besturingssystemen. Download de app die geschikt is voor jouw apparaat, zoals een pc, Mac, smartphone of tablet. Installeer de app volgens de instructies van de VPN-provider.

  Stap 3: Log In op je VPN-Account

  Open de VPN-app en log in met de accountgegevens die je hebt aangemaakt bij de VPN-provider.

  Stap 4: Kies een Serverlocatie

  Bij het starten van de VPN-app kun je meestal kiezen uit verschillende serverlocaties. Kies een serverlocatie afhankelijk van je behoeften. Als je gewoon je internetverbinding wilt beveiligen, kies dan de dichtstbijzijnde server. Als je toegang wilt tot geo-beperkte inhoud, kies dan een server in het land waar die inhoud beschikbaar is.

  Stap 5: Verbind met de VPN

  Klik op de “Verbind” of “Start” knop in de app om verbinding te maken met de VPN-server. Dit zal al je internetverkeer door de versleutelde VPN-tunnel leiden, waardoor je online activiteiten worden beschermd.

  Stap 6: Gebruik het Internet zoals Gewoonlijk

  Nu ben je verbonden met de VPN en kun je het internet gebruiken zoals gewoonlijk. Al je gegevens worden versleuteld en je IP-adres wordt gemaskeerd, waardoor je online privacy en beveiliging worden verbeterd.

  Stap 7: Verbreek de VPN-Verbinding Wanneer Nodig

  Wanneer je klaar bent om de VPN niet langer te gebruiken, kun je eenvoudig de verbinding verbreken door terug te gaan naar de VPN-app en op “Verbreek” of “Stop” te klikken.

  Conclusie: VPN Gebruiken voor Online Privacy en Beveiliging

  Het gebruik van een VPN is eenvoudig en biedt aanzienlijke voordelen op het gebied van online privacy en beveiliging. Of je nu wilt voorkomen dat derden je internetverkeer volgen, veilig wilt browsen op openbare Wi-Fi-netwerken, of toegang wilt krijgen tot geo-beperkte inhoud, een VPN is een waardevolle tool om je online ervaring te verbeteren. Volg deze stappen om een VPN in te stellen en te gebruiken, en geniet van een veiliger en anoniemer online bestaan.

  Hoe Kies je de Juiste VPN: Een Gids voor Online Privacy en Beveiliging

  Het kiezen van de juiste VPN (Virtual Private Network) is een cruciale stap om je online privacy en beveiliging te waarborgen. Met de overvloed aan VPN-providers die tegenwoordig beschikbaar zijn, kan het echter een uitdaging zijn om de beste keuze te maken. In dit artikel zullen we je begeleiden bij de belangrijkste overwegingen die je moet maken bij het selecteren van een VPN-service die aan jouw specifieke behoeften voldoet.

  1. Privacybeleid en Logbeleid

  Het eerste en belangrijkste aspect om te onderzoeken is het privacybeleid en logbeleid van de VPN-provider. Je wilt er zeker van zijn dat de provider geen logboeken bijhoudt van je online activiteiten. Een strikt “geen logboeken” beleid garandeert dat je online gedrag niet wordt vastgelegd, wat essentieel is voor het behouden van je privacy.

  2. Beveiligingskenmerken

  Veiligheid staat voorop bij het gebruik van een VPN. Kijk naar de beveiligingskenmerken die de provider biedt, zoals sterke versleuteling en het gebruik van het OpenVPN-protocol, dat als uiterst veilig wordt beschouwd. Andere beveiligingsfuncties, zoals een kill switch en DNS-lekbescherming, dragen bij aan je online bescherming.

  3. Serverlocaties

  Het aantal beschikbare serverlocaties en waar deze zich bevinden, is van belang. Een ruime keuze aan serverlocaties over de hele wereld biedt je meer flexibiliteit om geo-beperkingen te omzeilen en de snelste server te selecteren op basis van je behoeften.

  4. Snelheid en Prestaties

  Niemand wil een trage internetverbinding. Kies een VPN-provider met snelle servers en minimaliseer snelheidsbeperkingen, zodat je zonder vertraging kunt surfen en streamen.

  5. Compatibiliteit met Apparaten en Besturingssystemen

  Zorg ervoor dat de VPN-service compatibel is met de apparaten en besturingssystemen die je gebruikt, zoals Windows, macOS, Android, iOS en routers. Sommige providers bieden ook handige browserextensies.

  6. Gelijktijdige Verbindingen

  Als je meerdere apparaten wilt beschermen zonder extra kosten, kijk dan naar het aantal gelijktijdige verbindingen dat is toegestaan in je VPN-abonnement.

  7. Kosten en Prijsstructuur

  Vergelijk de prijzen en abonnementsopties van verschillende VPN-aanbieders. Let op kortingen voor langere abonnementsperiodes, maar vermijd gratis VPN’s, omdat ze vaak beperkingen hebben en mogelijk je gegevens verkopen.

  8. Klantenservice en Ondersteuning

  Zorg ervoor dat de VPN-provider uitstekende klantenondersteuning biedt via chat, e-mail of telefoon, voor het geval je technische hulp nodig hebt.

  9. Reviews en Reputatie

  Lees beoordelingen en recensies van andere gebruikers om inzicht te krijgen in de ervaringen en reputatie van de VPN-provider. Dit kan je helpen om de betrouwbaarheid en prestaties van de service te beoordelen.

  10. Proefperiode of Geld-terug-Garantie

  Overweeg een VPN-provider die een proefperiode of geld-terug-garantie aanbiedt. Dit geeft je de kans om de service uit te proberen en te zien of deze aan je verwachtingen voldoet voordat je een langdurig abonnement afsluit.

  Door deze essentiële factoren in overweging te nemen, kun je met vertrouwen de juiste VPN-provider kiezen die aansluit bij jouw specifieke eisen voor online privacy en beveiliging. Met de juiste VPN-service kun je gerust online browsen, wetende dat je persoonlijke gegevens en online activiteiten goed beschermd zijn.

  Er is voor ons duidelijk een groot voordeel met TotalAv ten opzichte van alle andere alternatieven op de markt. Wij hebben uitvoerig onderzoek verricht.

  Gerard / Telegraaf
  Vergelijk alternatieven

  Uw kinderen online beschermen

  Een van de grootste redenen om pc-beveiligingsproducten aan te schaffen is de zorg over de veiligheid van kinderen tijdens het surfen en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Er zijn veel gevaren verbonden aan het gebruik van internet door kinderen, vooral vanwege hun naïveteit en gebrek aan ervaring met de online wereld. Het is geen ideale oplossing om te voorkomen dat kinderen computers gebruiken om op het internet te surfen. Het kan immers ook een geweldig hulpmiddel zijn. Zo gebruiken ze het internet ook waarschijnlijk om huiswerkopdrachten te doen of contact op te nemen met hun leeftijdsgenoten, om maar te zwijgen over de schat aan kennis die op internet beschikbaar is.

  Welke gevaren komen kinderen online tegen? We horen veel verhalen over kinderen die in de val trappen van roofzuchtige criminelen die doen alsof ze een kind van hun leeftijd zijn. Dit horen we vaak genoeg op het nieuws. Naast de criminele gevaren zijn ouders vaak bezorgd of hun kind afbeeldingen en websites bekijken die bedoeld zijn voor volwassenen, of zelfs gewoon social media gebruiken omdat die geen inhoud voor jongere kijkers screenen.

  Hoe kunt u uw kind beschermen tegen deze problemen? Gelukkig hebt u veel opties. De eerste en meest voor de hand liggende optie is om te voorkomen dat ze een computer gebruiken, maar zoals eerder vermeld, is dit geen geweldig idee, aangezien de wereld nu draait om computergebruik, zelfs tot het punt dat het deel uitmaakt van de verplichte schoolmaterialen van een kind. Een andere optie is om toezicht te houden op uw kind wanneer een computer wordt gebruikt. Dit is een geweldig idee voor jonge kinderen, omdat ze het internet waarschijnlijk alleen gebruiken als u in de buurt bent. Helaas is dit dankzij de smartphones voor oudere kinderen niet zo eenvoudig. Volgens een onderzoek uit 2013 had 56% van de kinderen tussen 10 en 13 jaar een smartphone (het aantal is in de jaren daarna aanzienlijk toegenomen). In dit geval moet u eerder een ‘algemene’ aanpak kiezen, waarvan een goed voorbeeld is gebruik te maken van ouderlijk toezichtfuncties door internetproviders. Met deze tools kunt u toegang tot bepaalde sites alleen toestaan als u wifi gebruikt. Ouderlijk toezicht komt vaak met een eigen lijst van toegestane websites die veilig zijn voor kinderen. De eenvoudigste optie is om deze te gebruiken om de surftoegang van uw kind te beperken.

  Klanten (4231) beoordelen onze dienstverlening met een 4.5!